Cautare

1062 de rezultate pentru "accident mortal in sendreni" (2.64 secunde)
Nu facea nimic magic, in afara faptului ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional.
Pentru prima data in Romania, prof. ... Florin Mihaltan prezinta, in cartea sa, "Studiul de Prelevanta BPOC in Romania", informatii complete despre una dintre primele 3 boli care afecteaza mortal populatia globului.
Aurelia Ion visa sa devina medic militar si sa se puna in slujba celor vitregiti de soarta, a celor suferinzi... Visul i-a fost frant, luni seara, odata cu scurta sa existenta, la capatul unui zbor mortal.
Iovan pilota 'avionul mortii' pentru 2.000 de lei pe luna Din cauza datoriilor la banca si a pensiei mici, pilotul, care a salvat 5 vieti in tragedia de luni, efectua zboruri private si umanitare Fara el, printre brazii inecati in ceata din Apuseni, ar fi fost 7 cruci.
Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, ca, in urma perchezitiilor facute la domiciliul lui Mihnea Columbeanu, s-au gasit documente electronice ce probeaza acuzatiile care ii sunt aduse, respectiv de pornografie infantila. ... Ancheta vizeaza fapte care ar fi fost comise din 15 februarie pana in prezent.
Magda Marincovici) Autoritatile belgiene si Institutul Stiintific pentru Sanatate Publica avertizeaza ca o pilula de ecstazy, care a provocat chiar decese, este folosita in Belgia si ar putea sa migreze si in alte tari.
Wikipedia In anul 1889, Congresul Internationalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internationala a Muncii, in memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorata prin manifestatii muncitoresti.
Atentat in Franta: Un camion a intrat in multimea care celebra Ziua Nationala.
Cristian Burcioiu ) Saltul spre moarte pe care o avocata l-a facut in urma cu trei luni - atunci cand s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc din Bucuresti -, s-a dovedit a fi un gest disperat prin care femeia incerca sa scape de sotul ei, o bruta in viata lor de cuplu.
Un cutremur puternic de 7,3 grade pe scara Richter s-a produs, duminica seara, in Irak, la granita cu Iranul. Potrivit seismologilor seismul s-a produs in apropiere de orasul Halabjah situat la frontiera dintre cele doua tari.
Prezentatoarea Lilia Ojovan a facut o postare pe o retea de socializare in contextul raspandirii coronavirusului prin tarile europene. ... Toata lumea e stresata de virusi, cand de fapt cei mai periculosi virusi, microbi - traiesc in capul si in sufletul multora dintre noi.
O femeie a fost injunghiata mortal, luni, de fiul ei, intr-un imobil din Capitala, echipajul de ambulanta solicitat la fata locului constatand ca victima avea o taietura profunda la gat.
Ajutati de sutul - in… acele organele-mandrie nationala pentru alesii neamului - dat de Curtea Constitutionala, dupa o zi de analiza intensa a situatiei, verdictul a cazut ca un trasnet:
Femeia impuscata mortal la sfarsitul anului trecut la Vanju Mare de catre sotul italian putea fi salvata. Stia ca va fi ucisa de barbat.
Agentul de politie care a accidentat joi, in Capitala, doua fete de 13 ani, in timp ce traversau strada pe "zebra", ar fi circulat cu o viteza de peste 80 de kilometri pe ora.
Politistul care a accidentat cu masina doua minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, in Bucuresti, nu era in misiune in timpul incidentului si nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtatorul de cuvant al Parchetului, Radu Calin.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anuntat ca va fi revizuita procedura de selectie a politistilor din sursa externa, in urma accidentului de saptamana trecuta, cand un politist recrutat astfel a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni si a ranit o alta.
Malik Faisal Akram a tinut ostatice patru persoane intr-o sinagoga din Texas Rapitorul cerea eliberarea unei femei din Pakistan care era condamnata la inchisoare. Ancheta este in desfasurare si nu se stiu foarte multe informatii in acest sens.
Constantin Popescum politistul care a lovit cu masina doua minore pe trecerea de pietoni, impact in urma caruia una dintre ele, Raisa, a murit, a fost incadrat in Politia Romana din sursa externa, adica de pe strada, fara nicio pregatire prealabila, pe 16 ianuarie 2017.
Mama Raisei, fetita de 13 ani care a fost accidentata mortal pe o trecere de pietoni din Bucuresti, i-a transmis o scrisoare politistului care a provocat tragicul eveniment prin care ii cere sa se supuna testului poligraf, dupa ce barbatul a refuzat sa faca asta.
google-analytics.com